MOTO-FX
Обмін та повернення

Обмін та повернення

Умови обміну та повернення

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» при виявленні дефектів, ви можете повернути товар неналежної якості протягом 14 днів з моменту покупки або обміняти товар, за умови виконання всіх норм передбачених Законом.

1. Якщо під час отримання посилки товар не відповідає вашому замовленню, кур'єр або менеджер у відділенні на ваше прохання забере такий товар і поверне гроші.

2. Якщо проблема з товаром виявлена пізніше, зв'яжіться з нашим менеджером за контактним телефоном та опишіть ситуацію. Ми запропонуємо всі можливі рішення, а в разі обміну або повернення товару розкажемо як діяти.

Обов'язково зберігайте упаковку. При зверненні Вам потрібно надати і сам товар (без пошкоджень під час розпакування і використання), всі комплектуючі та упаковку товару зі штрих-кодом виробника, а також документ, що підтверджує придбання товару в «MOTO-FX».

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцю внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовлених на Сервісі intersolar.in.ua та придбаних у Продавця.

2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень та своїх зобов'язань у разі надання Покупцем недостовірної чи неправдивої інформації.

3. Продавець та Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України та положень цього Договору.

4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця та/або Покупця після укладання цього договору. Сторона, яка не може виконати своїх зобов'язань, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

Обмін товару не проводиться якщо:

- немає документа, що підтверджує покупку у нас (чек);
- наявні сліди навмисного пошкодження товару;

На всі питання Вам може відповісти наш менеджер за телефоном:+380687387070

Для детальної інформації, яка стосується гарантійних та після гарантійних випадків, зв'яжіться з нашим менеджером.